Soverommet!

Soverommet vårt har vi lagt mye tid på å planlegge. Og det er fortsatt flere detaljer som ikke er på plass. Ønsker meg noe på veggen og jeg har et skap og en kommode som jeg gjerne plasserer et annet sted i leieligheten. Jeg tror på at selv om man ikke ser rotet/tingene som er inne i skapet så kjenner man at det finnes det. Soverommet er stedet for hvile og hvor vi henter oss inn etter lange og travle dager. Der ønsker jeg at det skal være rent og ryddig, og at det skal kjennes luftig og koselig.

Soverommet

Jeg har en stor interesse for fargevalg og tror virkelig at farger er av stor betydning for hvilket humør man får i de ulike rom. Lilla er vistnok en romantisk farge og passer godt til soverom. Veggene beholdt vi hvite men det er fortsatt ikke helt bestemt om vi ønsker en annen farge eller ikke. Det ble ihvertfall lilla gardiner. Og etter mye om og men med gardinene ble det gardiner helt opp i taket, som gir en herlig hotellfølelse. Det er lystette gardiner kjøpt på http://www.kid.no

Vinduet

Vi har de nydeligste runde vinduene så det var viktig for oss når vi valgte gardiner å finne en løsning hvor vi fortsatt kunne se det lekre vinduet og fremheve den fine buen. Utsikten fra vinduet er delvis ut mot Akerselven. Sengen kjøpte vi på http://www.ikea.com og det lekre sengetøyet er av lin fra http://www.hm.com/no/department/HOME Dette fikk vi i gave av min kjære søster. Puten er fra Missoni kjøpt på http://www.hoyer.no Den har jeg ønsket meg lenge!

Missoni pute

Missoni nærbildeJeg er jo superglad i planter og blomster og dette må finnes i alle rom her hos oss. Til soverommet ble jeg usikker. Hvilke planter bør man ha der man sover? Og etter mye lesing og undersøking fant jeg ut at det anbefales å ha kun en plante på soverommet og dette kan være for eksempel Aloe Vera eller Orkide.

Orkide nær Orkide

Noen fler detaljer fra soverommet er denne nydelige potten, som jeg fikk i gave fra en kollega. Det er noe sjarmerende med fargespillet synes jeg og jeg har lært at orkideer trives spesielt bra når potten slipper inn lys på røttene. Denne slipper inn lys uten at den er gjennomsiktig.

Blomsterpotte

Nattbordene våre er fra det italienske merket Kartell, kjøpt på en av mine favorittnettbutikker http://www.room21.no Der er det så fantastisk service og rask leveringstid!

Kartell

I vinduskarmen ved siden av blomsten står disse nusselige Iittala telysholderene i frostet glass. Ser at jeg kan trenge å pusse vinduene snart 🙂

IittalaSånn, det var litt detaljer fra soverommet! Ha en super søndag!

Advertisements

2 thoughts on “Soverommet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s