Minivaser!

For en herlig søndag!

En av de beste tingene jeg liker med våres nærområde er at rett utenfor døren har vi vakre Akerselven. Det er et av Oslos rekreasjonsområder og det er mye å oppdage. En av favorittstedene langs elven er helt klart Mathallen. I dag spiste vi på Luckybird! Veldig gjennomført og herlig sted! Plukket også blomster som ble med hjem og jeg er formøyd med å ha investert i en minivase tidligere i år. Passer perfekt til småblomster nå på sommeren!

Kahlervase

Vasen min er fra Kähler og jeg vil tipse om noen fler minivaser. Lyngbyvasen for eksempel har mange lekre småvaser. Her er bilde fra hjemmesiden til Lyngby. http://www.lyngbyporcelain.com

Lyngbyvasen

Klongvasen er et annet morsomt alternativ som passer perfekt til “småblomster” plukket på sommeren. Her er bilde fra http://www.klong.seKlongEt annet alternativ er Skultunas messinglysestaker. Jeg er litt skeptisk til at disse kan brukes til blomster, mulig de bare har laget dette bildet til styling. De er uansett veeeeeldig lekre. Med eller uten blomster. Ha en fortsatt fin søndag!

Skultuna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s